Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2019

O κόσμος της μουσικής, ο χορός, ο κόσμος του λυρισμού και του ονείρου, η ελπίδα και η αισιοδοξία έρχονται για άλλη μια χρονιά στη Νάξο!

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής θα μας ταξιδέψει στο Χαλκί της Νάξου δυναμικά, δημιουργικά, ανατρεπτικά!

Στο Χαλκί που προετοιμάζεται, στο Χαλκί που στολίζεται και απευθύνει ένα ηχηρό κάλεσμα που μας προτρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη καθημερινότητα και να αφεθούμε στους ρυθμούς της καρδιάς και στη δύναμη της μουσικής. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με μουσική και πολιτισμό!

Νέοι άνθρωποι και δημιουργοί θα είναι κοντά μας για να προσφέρουν βραδιές μουσικών περιπλανήσεων κάθε είδους: παραδοσιακή μουσική από την Κρήτη, ψυχεδελικά ακούσματα, 50’s rock ‘n roll, country και rockabilly, γνωστές ελληνικές μελωδίες από το παρελθόν, μελωδίες από διαφορετικές γωνιές της γης επενδυμένες με ποικίλες μορφές μουσικών δρόμων, κι όλα αυτά συνδυασμένα με χορό, γιατί η μουσική είναι ρυθμός, κίνηση και δημιουργία!

  Και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη, αφού τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν!

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής από τις 20 έως 22 Ιουνίου 2019 !!!

Πατήστε στις εικόνες για να δείτε τις πληροφορίες: