Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην ΕΓΜ 2018

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας Νάξου, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Χαλκί της Νάξου στις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2018 με σκοπό να γεμίσει το νησί με νότες και χρώματα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους.

Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε μια γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, ερασιτέχνες και κοινό σε τρεις υπέροχες μουσικές βραδιές που αποτελούν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού.

Απευθυνόμαστε σε:

1.            Φωτογράφους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, που επιθυμούν να συμμετέχουν με έργα τους στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στα δρομάκια του Χαλκείου, στο πλαίσιο της Γιορτής της μουσικής 2018.  Η έκθεση φέτος θα έχει γενικό θέμα τη μουσική, με τους πολυάριθμους τρόπους που μπορεί να εμπνεύσει έναν φωτογράφο. Θα διαρκέσει 3 μέρες, όσο και οι μουσικές εκδηλώσεις.

2.            Μαγαζιά, επιχειρήσεις, φορείς, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ηλεκτρονικά περιοδικά, sites, blogs για τη χρηματοδότηση της Γιορτής,  ανταλλακτική χορηγία,  ή προώθηση της γιορτής.

Στο τηλέφωνο : 6942917909

Για αναλυτικές πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση δείτε τη σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/EuropeanMusicDayNaxos/

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν προτάσεις τους μέχρι 10 Ιουνίου στην διεύθυνση:

                                                                politistikostragaias@gmail.com

 

Διοργάνωση :
Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας Νάξου

Συνδιοργάνωση :
ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου